Bare ti forkerte telefonnumre – Samling af de skøreste, mest tragiske og mest utrolige historier

Bare ti forkerte telefonnumre - Samling af de skøreste, mest tragiske og mest utrolige historier

Denne artikel er en samling af de skøreste, mest tragiske og mest utrolige historier. Det dækker over alt fra forkerte tal til folk, der har været det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Historierne handler om mennesker, der har været det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Nogle af dem er bare uheldige, og andre er ofre for ren og skær uheld.

The Wrong Number All-star hold

Dette er en leg, der kan bruges på flere måder. Det kan bruges som et slutspil, som et desperat træk eller til at fange forsvaret.

The Wrong Number All-star hold er et offensivt spil, der er blevet brugt af mange hold og spillere til at score point i spillet. Spillet begynder med, at spilleren med bolden sender den til en anden spiller og derefter løber væk fra dem mod et punkt på banen, hvor de er åbne for en aflevering. Den spiller, der modtager afleveringen, skyder eller giver den til en anden.

Hvad er de episke historier om forkerte tal, der involverer folk, der bliver dræbt?

Et forkert tal er bare et forkert tal.

Ingen ved rigtigt, hvor udtrykket "forkert nummer" kom fra. Det har eksisteret siden begyndelsen af 1900-tallet, og det er blevet brugt i populærkulturen i årtier. Udtrykket er også blevet brugt i mange film, tv-shows og bøger. En af de mest berømte historier om forkerte tal er, når en mand bliver dræbt, fordi han ringede til en tilfældig persons telefon i stedet for sin egen.

Sjov historie med forkert nummer om en fyr, der ringede til en kirke og bad om at tale med søster Sarah

En fyr ringede til en kirke og bad om at tale maling med søster Sarah. Personen på den anden ende sagde: "Du er nået til Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige."

"Nej, jeg vil tale med søster Sarah," svarede han.

"Undskyld, hun er her ikke lige nu," sagde stemmen.

"Ved du, hvornår hun kommer tilbage?" spurgte han.

"Jeg er ked af, vi ved ikke, hvornår hun kommer tilbage," lød svaret.

Fyren lagde på og forsøgte igen et par minutter senere. Denne gang svarede nogen og sagde hej. Han spørger efter søster Sarah igen og får at vide, at hun ikke er der på nuværende tidspunkt, men vil vende tilbage om cirka 10 minutter. Fyren beslutter sig for, at han ikke vil vente, så han lægger på igen. Han ringede tilbage et par gange mere hurtigt efter hinanden, men hver gang nogen svarede og sagde, at søster Sarah ikke var tilgængelig på dette tidspunkt, men ville være tilbage

Episk historie om forkert nummer om en teenager, der sender sms'er til sin ven klokken 03.00 og får et svar fra en ekskærestes mor!

Dette er en historie om en teenager, der sms'er til sin ven klokken 03.00 og får et svar fra en eks.

Historien starter med, at hovedpersonen, Sean, sender en sms til sin ven klokken 03.00. Han skriver til ham for at se, om han vil ud og drikke. Hans ven svarer og fortæller Sean, at han ikke er interesseret i at gå ud og drikke, fordi han skal arbejde om morgenen. Sean skriver derefter tilbage, at det bare var en joke, og at han lige tjekkede ham. Hans ven svarer igen med "Hvorfor skriver du til mig?" og Sean siger "Jeg ved det ikke".